Creeaza-ti cont    Prima pagina  ·  Subiecte  ·  Forum  ·  Contul tau  ·  Trimite un material redactiei  ·  Topul materialelor
  Sectiuni
  Forum - informatii/locale
 • My e-auto  de catre DanD la 27 Jan 2023, 10:28
 • Winterreifen 2008-202x  de catre tibib la 24 Jan 2023, 9:55
 • (Frequent) flyer lounge  de catre The_messenger la 22 Jan 2023, 6:26
 • Drumul cu masina DE -> RO (2020 - 2022)  de catre stefanluchian la 01 Jan 2023, 20:28
 • Apocalipsa financiara?  de catre The_messenger la 28 Dec 2022, 23:17
 • Twitter pe urmele Yahoo ?  de catre The_messenger la 17 Dec 2022, 15:18
 • World Cup 2022 Quatar  de catre The_messenger la 05 Dec 2022, 20:04
 • Schimbare pasaport si alte formalitati  de catre tibib la 23 Nov 2022, 14:23
 • Oare ne paste o noua taxa?  de catre The_messenger la 19 Nov 2022, 21:44
 • Recomandari Vinuri  de catre tibib la 10 Nov 2022, 14:54
 • Rocketbook  de catre The_messenger la 28 Oct 2022, 21:24
 • Filme ... in general  de catre The_messenger la 28 Oct 2022, 20:43

  [ Tineri romani in Germania ]
 • "Asigurarea medicala, o afacere pentru statul roman ?" de bogdan
  Stiri din Romania Romānii nu au nevoie de asigurare medicala īn 22 de tari din Europa si Orientul Apropiat, cu care autoritatile de la Bucuresti au semnat acorduri de reciprocitate īn domeniul sanatatii. Printre aceste state se numara destinatii favorite ale compatriotilor nostri, cum ar fi Grecia, Turcia, Ungaria sau Bulgaria.
  Sursa : Articol pe Anchete.ro, click aici

  Romānii nu au nevoie de asigurare medicala īn 22 de tari din Europa si Orientul Apropiat, cu care autoritatile de la Bucuresti au semnat acorduri de reciprocitate īn domeniul sanatatii. Printre aceste state se numara destinatii favorite ale compatriotilor nostri, cum ar fi Grecia, Turcia, Ungaria sau Bulgaria. Īn ciuda acestui fapt, marea majoritate a firmelor de asigurari vānd īnca polite medicale turistilor care aleg sa-si petreaca vacanta īn aceste tari.


  Motivatia lor - conventiile sunt vagi si nu sunt puse īn aplicare. Nu sunt de neglijat, evident, nici profiturile grase obtinute. Iar un ajutor de nepretuit īn acest sens primesc societatile din domeniu de la statul romān, care evita sa puna piciorul īn prag īn privinta acordurilor cu pricina si, prin o buna parte a politistilor de frontiera, continua sa le ceara romānilor sa aiba la ei asigurari medicale chiar daca se īndreapta spre plajele grecesti, spre Budapesta sau spre Istanbul.


  Cetatenii romāni nu au nevoie de asigurare medicala atunci cānd calatoresc īn 22 de state, īn marea lor majoritate din Europa. Motivul este unul foarte simplu: Romānia are īncheiate acorduri mai vechi sau mai noi cu respectivele tari, printre prevederile acestora numarāndu-se si acordarea de asistenta medicala reciproca. Ca urmare a conventiilor cu pricina, compatriotii nostri care viziteaza Grecia, Turcia, Ungaria, Marea Britanie, Bulgaria, Moldova, Iugoslavia, Tunisia, Egipt, Ucraina, Croatia sau Slovenia, dar si Cipru, Rusia, Siria, Macedonia, Albania, Lituania, Armenia, Liban, China sau Cuba, au dreptul sa primeasca asistenta medicala fara plata.

   
    Linkuri inrudite
  · Mai mult despre Stiri din Romania
  · Stire de dcip


  Cea mai citita aparitie despre Stiri din Romania:
  Locuri de munca in Germania si Spania

    Aprecierea articolului
  Scor mediu: 5
  Voturi: 2


  Coteaza acest articol:

  Excelent
  Foarte bun
  Bun
  Obisnuit
  Slab


    Optiuni
   
  Nu raspundem pentru continutul mesajelor si comentariilor din forum si cele atasate articolelor. Acestea apartin in intregime utilizatorilor siteului si sunt proprietatea acestora. Stirile si marcile inregistrate apartinand diverselor companii care apar pe site sunt proprietatea acestora, prin postarea comentariilor/mesajelor acordand dreptul de folosire in scop public a informatiilor publicate. Materialele si informatiile preluate partial din alte jurnale si ziare sunt proprietatea acestora, iar daca citarea lor aduce lezarea intereselor respectivilor vor fi eliminate la cerere de pe site, daca aceasta cerere este indreptatita.

  Content © 2003 www.romanians-de.org
  Engine © 2003
  Parinti.Com - site pentru actuali si viitori parinti
  Franta-Romania.com - romani in Franta
  Ziare.tv - webdirector media