Inasprirea conditiilor de iesire din tara la vama romana
Data: Thursday, March 17 @ 10:45:30 CET
Subiect: Stiri din Romania


Ca urmare a evenimentelor din ultimele saptamini din Spania si Franta ( celor care nu stiu despre ce este vorba le sugeram macar aceste articole) si demiterea conducerii vamilor din judetul Arad, se pare ca in ultimele zile conditiile de iesire din tara s-au innasprit drastic. Iata ce scrie in continuare unul din utilizatorii forumului nostru:


"Scriu aces mesaj deoarece s-ar putea sa fie util cuiva. La vama romana, in urma scandalului cu autocarele din Spania, s-au inasprit foarte mult conditiile de iesire din tara. In 2 zile au fost refuzate 3000 de persoane.

Prietena mea a fost una din persoanele in aceasta situatie. Din comunicatul oficial se spune ca toate persoanele nu aveau actele in regula sau era suspecte.

Comunicatul nu este in totalitate adevarat deoarece prietena mea si alte persoane din autocarul lor aveau bilete dus-intors, asigurare medicala si bani (800 euro).
Vamesul le-a spus ca au actele in regula dar nu le da drumul daca nu au invitatie si asa s-a si intamplat. Din aproximativ 20 de persoane cate erau in autocar au trecut doar cele cu invitatie, contract de munca etc. au fost doar 2 exceptii la doua femei in varsta.

Daca asteptati pe cineva poate ar fi bine sa faceti o invitatie sau sau sa mai asteptati sa se linisteasca lucurile.

Informatii despre cum trebuie sa arate invitatia gasiti aici (informatia am gasit-o si eu pe site si sper sa fie valabila in ultimele "conditii de trecere a minunatei vamii romanesti"). " (Ovidiu)

Pe forum puteti discuta pe marginea acestei informatii aici.

Acest articol este trimis de Tineri romani in Germania
http://www.ro-de.org

URLul pentru acest articol este:
http://www.ro-de.org/modules.php?name=News&file=article&sid=530