Data inscrierii: Feb 02, 2005 Locatie: Bacau, Romania
Trimis: 24 02 2009, 15:38 Titlul subiectului:
Stiu ca pot sa o comand la orice reprezentanta. Am facut o solicitare de pret la opel si ajunge undeva la 3.850 ron, deci cu 300 euro mai mult decat am gasit pe link-ul tau. Asa ca m-am apucat sa caut si in Germania din doua considerente:
1. Pretul difera mult la bmw fata de opel desi piesa are acelasi cod, fiind identica, bmw vinde galeria cu garniturile aferente
2. Orice reprezentanta sau magazin care o aduce, tot de acolo o aduce, dar isi va adauga transportul + comisionul...sincer as dori sa scap sau sa micsorez macar unul dintre ele
Incearca sa suni la: 0252/330.129 (e in Romania/Tr.Severin), sa-ti faca un pret. Spune-i ca numarul l-ai primit de la Dan din Karlsruhe. Poate, cine stie, primesti un pret care-ti convine. Eventual poti sa vorbesti cu el si de ceva second-hand. _________________ _________
l-au strosit. saracu!
Stiu ca pot sa o comand la orice reprezentanta. Am facut o solicitare de pret la opel si ajunge undeva la 3.850 ron, deci cu 300 euro mai mult decat am gasit pe link-ul tau. Asa ca m-am apucat sa caut si in Germania din doua considerente:
1. Pretul difera mult la bmw fata de opel desi piesa are acelasi cod, fiind identica, bmw vinde galeria cu garniturile aferente
2. Orice reprezentanta sau magazin care o aduce, tot de acolo o aduce, dar isi va adauga transportul + comisionul...sincer as dori sa scap sau sa micsorez macar unul dintre ele
Trimis: 25 02 2009, 6:18 Titlul subiectului:
Multumesc Lucian.
Am intrat pe link-ul acela si l-am rugat pe cel de acolo sa imi faca o actualizare de pret. Pretul acela era de prin iulie...sper sa fie bine. Daca depaseste 450 euro cred ca o sa ma orientez catre o galerie second. Nu stiu cam la cat ar ajunge second hand daca piesa noua este 450 euro.
Multumesc din nou
Trimis: 25 02 2009, 6:25 Titlul subiectului:
Am intrat si pe ultimul link, cel cu pretul de 380 euro...mi se pare OK...o sa iau codul de pe galeria mea sa vad daca bate cu cel de-acolo...eu am opel omega dar cu motor de bmw, motorul de pe 525d din 2002. Toti imi zic ca motoarele sunt identice dar nu pot comanda decat daca sunt sigur ca e asa. Voi incerca intre timp sa caut si pretul de la opel ptr galerie, sa vad, poate e mai mic si in functie de acel pret ma voi decide.
Nu poti crea un subiect nou in acest forum Nu poti raspunde in subiectele acestui forum Nu poti modifica mesajele proprii din acest forum Nu poti sterge mesajele proprii din acest forum Nu poti vota in chestionarele din acest forum
Nu raspundem pentru continutul mesajelor si comentariilor din forum si cele atasate articolelor. Acestea apartin in intregime utilizatorilor siteului si sunt proprietatea acestora. Stirile si marcile inregistrate apartinand diverselor companii care apar pe site sunt proprietatea acestora, prin postarea comentariilor/mesajelor acordand dreptul de folosire in scop public a informatiilor publicate. Materialele si informatiile preluate partial din alte jurnale si ziare sunt proprietatea acestora, iar daca citarea lor aduce lezarea intereselor respectivilor vor fi eliminate la cerere de pe site, daca aceasta cerere este indreptatita.