Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
dcip
Data inscrierii: Jul 01, 2002 Locatie: Pamantul sfant al sarmei de balot
|
Trimis: 04 08 2003, 8:59 Titlul subiectului: |
|
|
Hmmm...
E vreme frumoasa , se pp. ca pe la sfarsitul saptamanii (mai exact sambata dupa-amiaza daca vremea ne-o permite ) va fi si mai cool putin decat acum, asa ca ma gandeam sa mai gasim o ocayie sa mai dam citeva sute de grame jos. La kilograme inca nu ma gandesc.
Ceva amatori au mai aparut? Sau sunteti toti in concedii... Deasmenea idei privind locul de desfasurare sunt bine-venite.
Cip
PS. Pina acum suntem 2 persoane... |
|
Sus |
|
 |
mihaidk

Data inscrierii: Jul 08, 2002 Locatie: Germany
|
Trimis: 04 08 2003, 11:43 Titlul subiectului: |
|
|
amatori de miscare , baut si barfit despre Romania suntem si noi. deci mai pune 2, 5 din Essen... din nefericire , desi am tot fost prin krefeld si düsseldorf nu prea avem idee de terenuri de sport...propuneti un loc si venim... |
|
Sus |
|
 |
dcip
|
Trimis: 04 08 2003, 11:47 Titlul subiectului: |
|
|
si citi joaca basket din 2,5 ...? Ca era vorba de doi care joaca ? |
|
Sus |
|
 |
dj-Voicu

Data inscrierii: Jul 08, 2003 Locatie: Köln
|
Trimis: 04 08 2003, 11:53 Titlul subiectului: |
|
|
baieti, de ce nu veniti la open-air-ul de simbata viitoare(9 august) ? acolo puteti juca tenis, si fac pariu ca dati mai mult jos, decit numia citeva grame )
si la urma mincati citeva mincaruri romanesti ca sa puneti inapoi, ce ati dat jos )  _________________ esti roman si stai aproape de Köln? treci la noi la discoteca...merita. |
|
Sus |
|
 |
mihaidk

Data inscrierii: Jul 08, 2002 Locatie: Germany
|
Trimis: 04 08 2003, 11:54 Titlul subiectului: |
|
|
unul, sigur... si ar vrea si 0,5 dar are numai 1.20m si nu accepta sa i se ia mingea  |
|
Sus |
|
 |
dcip
|
Trimis: 04 08 2003, 11:55 Titlul subiectului: |
|
|
dj-Voicu a scris: | baieti, de ce nu veniti la open-air-ul de simbata viitoare(9 august) ? acolo puteti juca tenis, si fac pariu ca dati mai mult jos, decit numia citeva grame )
si la urma mincati citeva mincaruri romanesti ca sa puneti inapoi, ce ati dat jos )  |
Douar doua mici observatii. Reclamele (este totusi o reclama) in forumul de reclame. Iar atata timp cat evenimentul este la calendar si acceptat nu vreau sa vad anuntul publicat mai mult de o data.
Te rog frumos doar un pic mai ponderat cu reclama open-air-ului pentru ca sunt convins ca cei interesati au priceput mesajul.
Ultima modificare efectuata de catre dcip la 04 08 2003, 11:57, modificat de 1 data in total |
|
Sus |
|
 |
dj-Voicu

|
Trimis: 04 08 2003, 11:56 Titlul subiectului: |
|
|
eu am vazut in köln, chiar linga muzeul de ciocolata, un teren de baschet. ce ziceti: sa intreb o data acoo daca ne-ar pune la discozitie? ca si mie mi-ar place sa dam 2-3cosuri desi nu am mai pus demult mina pe minge  _________________ esti roman si stai aproape de Köln? treci la noi la discoteca...merita. |
|
Sus |
|
 |
Bogdanp

Data inscrierii: Feb 11, 2003 Locatie: Germany
|
Trimis: 05 08 2003, 7:57 Titlul subiectului: |
|
|
dj-Voicu a scris: | baieti, de ce nu veniti la open-air-ul de simbata viitoare(9 august) ? acolo puteti juca tenis, si fac pariu ca dati mai mult jos, decit numia citeva grame )
si la urma mincati citeva mincaruri romanesti ca sa puneti inapoi, ce ati dat jos )  |
Tenis? A zis cineva tenis? Unde, cum, cand, cat, cine Ca "de ce" stiu eu...
Asa ca nene dj-Voicu...daca tot ai plasat bomba te rooooog lamureste-ma ce-i cu "aerul ala deschis" de pe 9 august si unde e "acolo" ala unde se poate juca tenis...
Multumesc,
Bogdan |
|
Sus |
|
 |
dj-Voicu

|
Trimis: 05 08 2003, 13:24 Titlul subiectului: |
|
|
sorry catre dj cip, ca am facut "reclama ascunsa" . nu am vrut sa te supar cu ceva.
tennis? da . ati auzit bine. evenimentul de simbata, se tine intr-un "sportclub " la marginea kölnului. ala e un tennisclub, numit: "marienburger sportclub" schillingsrotterstr. 99, köln-rodenkirchen.
daca doriti sa jucati un meci de tennis, va rog sa ma sunati din timp, ca sa fie liber un teren de tennis.
numarul meu: 0163-8932820
deci daca aveti intrebari, in legatura cu evenimentul, va rog sa-mi scrieti mesaje pripate, ca de fac iar aici reclama/anunturi, primesc bataie de la admin
va salut _________________ esti roman si stai aproape de Köln? treci la noi la discoteca...merita. |
|
Sus |
|
 |
dcip
|
Trimis: 05 08 2003, 13:31 Titlul subiectului: |
|
|
Pe tema tenisului nu primesti bataie... absurd nu sunt. (sper )
Alti doritei de basket nu se afirma? Nu trebuie neaparat sa si fie maestrii in ale sportului ... |
|
Sus |
|
 |
dj-Voicu

|
Trimis: 05 08 2003, 14:48 Titlul subiectului: |
|
|
vai mama ce frumos suna sa faci un sport, de n-ar fi lenea asta  _________________ esti roman si stai aproape de Köln? treci la noi la discoteca...merita. |
|
Sus |
|
 |
dcip
|
Trimis: 05 09 2003, 7:41 Titlul subiectului: |
|
|
dcip a scris: | Pe tema tenisului nu primesti bataie... absurd nu sunt. (sper )
Alti doritei de basket nu se afirma? Nu trebuie neaparat sa si fie maestrii in ale sportului ... |
Imi dau replay singur si ma repet... Nu trebe sa asteptam iarna ca sa facem asta... ... Poate pina in octombrie ne organizam si noi un pic? |
|
Sus |
|
 |
dj-Voicu

|
Trimis: 05 09 2003, 8:35 Titlul subiectului: |
|
|
ce ati zice sa ne intilnim o data ( toti care-s interesati) sa stam de vorba si fiecare vine cu propunerile lui si conform acestor propuneri luam o decizie si dupa cum spune si dj cip bine: toate astea inainte sa ne prinda iarna _________________ esti roman si stai aproape de Köln? treci la noi la discoteca...merita. |
|
Sus |
|
 |
dcip
|
Trimis: 05 09 2003, 9:02 Titlul subiectului: |
|
|
dj-Voicu a scris: | ce ati zice sa ne intilnim o data ( toti care-s interesati) sa stam de vorba si fiecare vine cu propunerile lui si conform acestor propuneri luam o decizie si dupa cum spune si dj cip bine: toate astea inainte sa ne prinda iarna |
Asta e chiar complicat... pe urma si discutia discutiei... Sa ne vedem undeva la un basket, se scrie cite o propunere de loc ceva aici. Daca nu renuntam nu-i bai... |
|
Sus |
|
 |
Skorpishor

Data inscrierii: Jul 21, 2003 Locatie: scapat de bukale, boier in padurea neagra
|
Trimis: 06 09 2003, 13:44 Titlul subiectului: |
|
|
basketul şi tenisul mă interesează, că am de daaaaaaaaaaat jos o grămadă
e deja sâmbătă după amiază, m-am trezit mai greu.
Da hai să fie săptămâna viitoare, şi de se poate mai aproape, d sau chair Dortmund, ca şi noi cei 3 (nevestele să le lăsăm acasă ca nu le place sportul ori să organizăm şi ceva pentru ele?) din estul sălbatic să luăm un tren ori o maşină să sărim pe teren. pasăre, se aude?, ne facem trei muşchetari şo tăiem spre vest? |
|
Sus |
|
 |
Skorpishor

Data inscrierii: Jul 21, 2003 Locatie: scapat de bukale, boier in padurea neagra
|
Trimis: 06 09 2003, 15:25 Titlul subiectului: |
|
|
troniu a scris: | haha, "saptamina viitoare"
vezi mesajul meu de mai sus...  |
Invidiosuuuule!!!!!!!!! |
|
Sus |
|
 |
|