Creeaza-ti cont    Prima pagina  ·  Subiecte  ·  Forum  ·  Contul tau  ·  Trimite un material redactiei  ·  Topul materialelor
  Sectiuni
  Forum - informatii/locale
  • ANUNT IMPORTANT  de catre crify la 15 Feb 2025, 8:00
  • (Frequent) flyer lounge  de catre The_messenger la 15 Oct 2024, 19:42
  • ADAC vechi vs nou  de catre The_messenger la 02 Mar 2024, 13:56
  • Recomandari Vinuri  de catre tibib la 15 Feb 2024, 16:49
  • Apocalipsa financiara?  de catre tibib la 07 Jan 2024, 13:09
  • My e-auto  de catre DanD la 05 Jan 2024, 13:34
  • Filme ... in general  de catre The_messenger la 17 Dec 2023, 20:31
  • Winterreifen 2008-202x  de catre The_messenger la 13 Nov 2023, 18:36
  • Twitter pe urmele Yahoo ?  de catre stefanluchian la 12 Nov 2023, 12:09
  • In atentia tuturor  de catre stefanluchian la 19 Oct 2023, 19:47
  • Drumul cu masina DE -> RO (2020 - 202x)  de catre The_messenger la 29 Sep 2023, 18:00
  • Garantie extinsa  de catre foni la 25 Jun 2023, 20:42

[ Tineri romani in Germania ]
  • Tineri romani in Germania :: Vizualizare subiect - Ce facilitati ati mai considera bune?
     FAQFAQ   CautareCautare    Mesaje privateMesaje private

Ce facilitati ati mai considera bune?
    Du-te la pagina Anterioara  1, 2

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Forumul Tineri romani in Germania -> Administrative
    Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
    Autor Mesaj
    ionutani

Data inscrierii: Jan 04, 2006

MesajTrimis: 12 06 2007, 13:00    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

@dcip mersi
    @stefanluchian nu stiam de cand e postul initial icon_smile.gif
    Vizualizeaza profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
    basil

Data inscrierii: Oct 24, 2005

MesajTrimis: 13 06 2007, 6:53    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

ionutani a scris:
    @dcip mersi
    @stefanluchian nu stiam de cand e postul initial icon_smile.gif

exact la fel! icon_wink.gif
    Sus
    Vizualizeaza profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
    decoder

Data inscrierii: Jul 03, 2002

MesajTrimis: 22 09 2008, 20:10    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

sa se poata face "embed" la videourile de pe youtube.
    mihaelajulia

Data inscrierii: Sep 06, 2003

MesajTrimis: 29 10 2008, 21:35    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

midnight44 a scris:
    Obtinere direct Arbeitsberechtigung-EU

Parerea mea e ca astfel de postari se pot pune pe "selectie informatii utile", care din pacate nu functioneaza. Impreuna cu, conditiile de acordare a cetateniei si alte lucruri generale, sau care s-au cam schimbat anul asta si lumea nu le stie. Asa nu mai trebuie sa intrebe fiecare necunoscator pe forum ce si cum il intereseaza, iar cei care deja au raspuns deja de cateva ori aceeasi intrebare devin "repeziti". icon_razz.gif

Sau ramanem ca babele la piata intai cauta care are rosii, unde sunt castravetii si pe urma incep sa se targuiasca, terminand cu paruiala.
    Sus
    midnight44

Data inscrierii: Feb 09, 2006

MesajTrimis: 29 10 2008, 22:55    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

mihaelajulia a scris:
    midnight44 a scris:
    Obtinere direct Arbeitsberechtigung-EU

Parerea mea e ca astfel de postari se pot pune pe "selectie informatii utile", care din pacate nu functioneaza. Impreuna cu, conditiile de acordare a cetateniei si alte lucruri generale, sau care s-au cam schimbat anul asta si lumea nu le stie. Asa nu mai trebuie sa intrebe fiecare necunoscator pe forum ce si cum il intereseaza, iar cei care deja au raspuns deja de cateva ori aceeasi intrebare devin "repeziti". icon_razz.gif

Sau ramanem ca babele la piata intai cauta care are rosii, unde sunt castravetii si pe urma incep sa se targuiasca, terminand cu paruiala.

Nu inteleg la ce babe si paruiala te referi... Eu am dorit sa furnizez niste informatii, dupa parerea mea FOARTE UTILE unor anumite categorii de persoane - metoda descrisa este cum am obtinut eu Arbeitsberechtigung-EU, desi initial nu stiam ca am dreptul la ea... Sau in orice caz nu fara oferta de munca, declaratii de la angajator etc.
    Nu am stiut unde altundeva sa o postez pe site - pe prima pagina mai exista ceva legat de FZB si Ab-EU insa nu stiu cum pot posta descrierea mea in acelasi mod tot acolo... icon_rolleyes.gif
    mihaelajulia

Data inscrierii: Sep 06, 2003

MesajTrimis: 30 10 2008, 8:30    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Tocmai, mi se par informatiile de folos si pentru altii, dar sectiunea "selectii informatii utile" nu e functionala. Imprastiate pe tot forumul sunt mai multe date de interes general iar lumea care le cauta nu le gaseste prea usor si intreaba pe un post nou.
    Faza cu babele la piata se intampla cand si cand. Nu era o referire la tine ci la modul cum putem fii vazuti din afara.
    Am postat aici in ideea ca se poate reactiva capitolul
    Selectie informatii utile.
    Sus
    dcip

Data inscrierii: Jul 01, 2002

MesajTrimis: 02 11 2008, 13:00    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Da, din pacate forumului i-au ramas multe gauri inclusiv cea cu informatii utile, in ultima vreme e foarte greu de gasit o modalitatate de a trece pe alta platforma si cu cat mai putin efort. icon_sad.gif
    The_messenger
    Cotcodromist II Baza

Data inscrierii: May 14, 2004

MesajTrimis: 10 11 2010, 11:42    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

cip_a a scris:
    pe bune ca fac greva foamei pana la pauza de masa. dati editul inapoi!
    macar la demisol.

Pentru a preveni in viitor situatii in care useri isi sterg posturi care ii acuza, facilitatea de edit ramine dezactivata.

Din pacate, 'rotitele' forumului nu permit limitarea editarii ultimului mesaj pentru o perioada de timp. De acord, ar fi o functionalitate utila. Lucram la o solutie insa nu pot promite ca va fi disponibila prea curind...

Grin grin - don’ muv, men‘catze-a-sh
    Sus
    Eugen

MesajTrimis: 10 11 2010, 12:00    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Ar fain daca s-ar putea vota thumb up/down la postari (ceva in genul HotNews).
    Sus
    Eugen

MesajTrimis: 10 11 2010, 12:03    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Oare s-ar putea introduce rank-uri? Si apoi, legat de rank-uri sa fie diferite drepturi poti sa editezi mesajele proprii (zero/ultimul/toate), poti sa vezi cine-i on-line (sau nu) ?!
    Sus
    alinaluchian

Data inscrierii: Aug 13, 2002

MesajTrimis: 10 11 2010, 12:28    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

The_messenger a scris:

Pentru a preveni in viitor situatii in care useri isi sterg posturi care ii acuza, facilitatea de edit ramine dezactivata.

rugăminţile către administratori de a li se şterge încrustările pot fi îndeplinite ?
    dacă DA, în ce condiţii ?
    The_messenger
    Cotcodromist II Baza

MesajTrimis: 10 11 2010, 13:13    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

alinaluchian a scris:

rugăminţile către administratori de a li se şterge încrustările pot fi îndeplinite ?

DA, dar sa nu-mi cereti acum formularul CSM-01-111110...

Sus
    alinaluchian

MesajTrimis: 10 11 2010, 13:28    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

The_messenger a scris:
    alinaluchian a scris:

DA, dar sa nu-mi cereti acum formularul CSM-01-111110...

nu, domne, eu merg pe încredere icon_biggrin.gif

deci: posturile, chiar şi cele acuzatoare (sau mai ales ?), pot fi şterse de către admin şi doar la cerere.

păi, adăugaţi acolo la regulament.
    The_messenger
    Cotcodromist II Baza

MesajTrimis: 17 01 2017, 12:39    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

cip_a a scris:

[...] codul forumului e cam batraior, Nenea messe, nu mai merge un update, ceva?

Si dumneavoastra acum...

D-abia il tinem pe linie de plutire si asa.

Sus
    tibib
    Biciclist Fruntas

MesajTrimis: 18 01 2017, 7:40    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

O "fata zilei" ceva!
    Adica secs sells.
    Ca altfel tote hose pe aici, dispar oamenii vechi si altzii noi nu prea apar.
    Sus
    The_messenger
    Cotcodromist II Baza

MesajTrimis: 18 01 2017, 9:43    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Dom' tibib, sa stiti ca la usa primim cam 10 cereri de la noi membri.

Natasa, Ivan, Ygor...

Sus
    stefanluchian

MesajTrimis: 12 02 2017, 18:49    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

tibib a scris:

Nu mor caii cind vor ciinii.
    Rezistam icon_wink.gif
    Sus
    napoca

Data inscrierii: Oct 24, 2005

MesajTrimis: 12 02 2017, 20:33    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

stefanluchian a scris:
    tibib a scris:

Nu mor caii cind vor ciinii.
    Rezistam icon_wink.gif

Nu mor, dar nici nu intineresc... icon_smile.gif
    Nici caii, dar nici cainii!
    itsme1234

Data inscrierii: Aug 20, 2002

MesajTrimis: 14 02 2017, 6:18    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Dar meduzele?

https://en.wikipedia.org/wiki/Turritopsis_dohrnii
    Sus
    Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
    Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Forumul Tineri romani in Germania -> Administrative Ora este GMT
    Du-te la pagina Anterioara  1, 2
    Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
    Nu poti crea un subiect nou in acest forum
    Nu poti raspunde in subiectele acestui forum
    Nu poti modifica mesajele proprii din acest forum
    Nu poti sterge mesajele proprii din acest forum
    Nu poti vota in chestionarele din acest forum

Nu raspundem pentru continutul mesajelor si comentariilor din forum si cele atasate articolelor. Acestea apartin in intregime utilizatorilor siteului si sunt proprietatea acestora. Stirile si marcile inregistrate apartinand diverselor companii care apar pe site sunt proprietatea acestora, prin postarea comentariilor/mesajelor acordand dreptul de folosire in scop public a informatiilor publicate. Materialele si informatiile preluate partial din alte jurnale si ziare sunt proprietatea acestora, iar daca citarea lor aduce lezarea intereselor respectivilor vor fi eliminate la cerere de pe site, daca aceasta cerere este indreptatita.

Content © 2003 www.romanians-de.org
    Engine © 2003
    Parinti.Com - site pentru actuali si viitori parinti
    Franta-Romania.com - romani in Franta
    Ziare.tv - webdirector media