Data inscrierii: Jul 03, 2002 Locatie: München - Germany
Trimis: 26 04 2007, 15:04 Titlul subiectului:
RaZ a scris:
Cand a aparut flat cu europa/romania am comandat optiunea si nu am fost limitat niciodata, de aia nu pot confirma daca limita de 600 minute se aplica efectiv.
Si eu am prins fara limita, am intrat la ei in decembrie si limita a intrat in ianuarie si i-am pus sa imi confirme oficial ca nu voi intra pe limita si nici nu am intrat. Dar cine a facut dupa 01.01 a intrat cu limita (cunosc persoane). De aceea m-am si mutat de la ei, am vrut sa ma mut cu internetul la 16M si mi-au spus ca aceasta mutare aduce si limitarea la flat. Si m-am mutat de la ei . Dar in rest am fost foarte multumit de ei.
Pai in primul rand nu poti sa-ti faci flat doar pt Base Data. Trebuie sa iei si base-ul mobile (flat in eplus, symio si festnetz). Deci 25€+25€
Frate faza ca UMTSul si internetul mobil o sa falimenteze DSLul si alte tehnologii e aberanta - scria CHIP acum vreo 3-4 ani.
In cele mai bune cazuri sa zicem 25% din utilizare am 348k efectivi - comparabili cu un DSL 1MB pe linie fixa. Atunci e lux. In rest intreruperi dese, reconectari, acoperire UMTS precara caz in care intri pe GPRS la in jur de 50k.
In rest kulmea in oras (acoperire maxima) in birou, frankfurt-rödelheim etajul 6/7 geamuri cat cuprinde 30% semnal UMTS, cu intreruperi, uneori trebuie sa trec pe GPRS (38k)
Telekom si Vodafone cica au in derulare upgradarea stalpilor la HSDPA care cica promite un acces date mai bun. Dar pana nu vad nu cred.
Astept sa incerce cineva MoobiCent (un reseller vodafone) vinde UMTS/HSDPA falt la 40€/luna
Ce imi place dupa surfat pe UMTS ajung acasa si alice-ul meu de 4MBs declarati mi se pare super rapid. Nu ma bate nici un gand sa mai fac upgrade.
Concluzia:
- internetul mobil nu se poate compara cu DSL nici chiar macar cu ISDN.
+ intr-adevar internet la o calitate minim dial-up e disponibil mai peste tot, la 25€ flat nu tre sa ai pretentii
- daca vrei calitate mai buna si sa fi mobil fa-ti un contract serios la Eplus/TCom/Vodafone si nu unul flat (Eplus are prioritate la "stalp" fatza de base; la ceilalti probabil e la fel)
+ ca sa fiu cinstit si fair de cand am abonamentul prefer in deplasare sa folosesc cardul UMTS daca in hotel e net doar contra-cost decat sa platesc tarifele aberante ale hotelului.
si eu la alice, fara probleme.
Faza e ca am facut contractul initial pentru DSL cu taxare pe minut si pe urma am trecut la DSL flat, moment in care mi-au bagat pe gat limitarea de 500 de minute pe luna. Din cauza asta caut solutii alternative .
Pe de alta parte, vreau sa verific cum e cu astia de la 01801.10.90.90 (3,9 ct/min), daca pot suna prin Alice la ei. Daca e asa, renunt la Europa flat si gata. _________________ Nach 2km fahren Sie gerade aus.
OK, reactivam topicul... Ce Anbieter folositi pentru Internet? Ma intereseaza unul bun, care ofera high-speed, sa nu mor langa computer asteptand sa incarce o pagina de net.
Io-s la 1&1 ,am DSL 16.000 ,cu telefonul am ramas la Telekom.Si-s multumit.Stiu ca sunt si altii mai rapizi sau mai ieftini ,dar mie mi se pare combinatia Telekom si 1&1 ok mai ales pentru posibilitatea de-a suna international Call-by-Call. _________________ „Freiheit ist das Recht, anderen zu sagen, was sie nicht hören wollen.“
--George Orwell--
OK, reactivam topicul... Ce Anbieter folositi pentru Internet? Ma intereseaza unul bun, care ofera high-speed, sa nu mor langa computer asteptand sa incarce o pagina de net.
io nu m'as lega din prima cu un contract de 2 ani, incearca la alice, poti sa renunti usor la contract.
Am inteles ca DSL-ul (care ar folosi linia telefonica) este mai lent decat conexiunea prin cablu. Cica un provider (sau singurul?!) ar fi Unitymedia. Ceva experiente cu ei? Pareri pro/contra?
io nu m'as lega din prima cu un contract de 2 ani, incearca la alice, poti sa renunti usor la contract.
Mai nou si la Alice e tot 2 ani. Abia apoi intra in vigoare Kündigungsfrist 4 Wochen.
Eu am avut la Alice Internet dela ei si telefon prin D-Tkom. A fost super ok.
Apoi m-am mutat si am schimbat si tariful dela 2000 la 16000 (nu am avut niciodata 16 mii pe tzeava). Mi-au bagat pe gat si telefonul ca acuma vin impreuna.
Bine-nteles si conserva aia de ruter. Apoi a inceput show-ul. O vreme a fost OK. PS: Am ruterul lor pe WLAN stia numai WEP la securitate(o vechitura).
Dupa o vreme a inceput sa merga naspa...reclamatii zi de zi o luna intreaga si si-a revenit ca prin minune..acuma vad ca iara am PING de 30-40ms cu serverul lor desi am activat si PING Express (cica garantat 10 ms...o duda!).
In fine..dupa lupte am reusit sa gasesc o metoda sa nu mai folosesc ruterul lor de loc si sa il inlocuiesc cu in Friz Box.
Acuma e mai bine, insa abia astept sa le dau Kundigung in Februarie...
Concluzia mea:
LA Alice, cand merge netu e super...dar numai cand merge.
Daca ai posibilitate (la mine nu merge) treci pe cablu TV...eu pana acuma in zona BB am auzit numai de bine de ei..
...Daca ai posibilitate (la mine nu merge) treci pe cablu TV...eu pana acuma in zona BB am auzit numai de bine de ei..
Eu am trecut pe cablu TV pentru ca la mine in zona unde stau (ES) cei de la telekom nu imi ofereau decat un maxin de 3 Mb (fizic nu pot mai mult)... chiar daca ofertele erau de 16 Mb. Am avut cateva altercatii cu cei de la cablu... incepand cu instalarea intarziata, termenule de conectare dupa o luna de la instalarea echipamentului. In prima luna deabia trecea de 1Mb, asta pana le-am facut reclamatie... ca dupa aia sa creasca viteza subit la valoarea din contract. La ei esti nevoit sa accepti modemul lor de pe cablu, iar ofera lor de echipament WLAN e de toata jena... dar am reusit sa conectez Fritz!Box-ul pe care il aveam, asa ca...
Pana la urma sunt multumit... am o viteza constanta de 25 Mb, iar de un an jumatate de cand am internet de la ei am avut doar doua scurte intreruperi de semnal... oricum cam toti cunoscutii din zona mea au renuntat la linia telekom, datorita vitezei reduse...
Data inscrierii: Feb 04, 2003 Locatie: Mainz, Germany
Trimis: 10 10 2011, 9:32 Titlul subiectului:
io am DSL de 10 ani. la inceput or mai fost ceva probleme. in rimele 12 luni am cerut 2 port reseturi, care atunci durau 1-2 zile. acuma le fac aia direct.
inital am avut 1000, dupa aia 6000 cu 3000 reali ca nu erau conditii tehnice.
acuma am 25 000, care-s downstream pe bune si upstream ceva mai putin decat ar trebui. n-o mai fost nici o defectiune tehnica din 2007. facand abstractie de pret, telekom-ul, cel putin la mine, e foarte ok. _________________ "Freunde der Südsee, geht mir net auf den Sack!" - J. Klopp
Salut
ca sa nu mai deschid un subiect nou pe aproximativ aceeasi tema, intreb aici:
caut un internet provider prepaid cat de cat mai bun si evident nu prea scump.
Am luat un stick de la Tchibo dar dupa 500M viteza scade de la 7,2M la 64kBit/s, ceea ce mi se pare fff putin.
Nu poti crea un subiect nou in acest forum Nu poti raspunde in subiectele acestui forum Nu poti modifica mesajele proprii din acest forum Nu poti sterge mesajele proprii din acest forum Nu poti vota in chestionarele din acest forum
Nu raspundem pentru continutul mesajelor si comentariilor din forum si cele atasate articolelor. Acestea apartin in intregime utilizatorilor siteului si sunt proprietatea acestora. Stirile si marcile inregistrate apartinand diverselor companii care apar pe site sunt proprietatea acestora, prin postarea comentariilor/mesajelor acordand dreptul de folosire in scop public a informatiilor publicate. Materialele si informatiile preluate partial din alte jurnale si ziare sunt proprietatea acestora, iar daca citarea lor aduce lezarea intereselor respectivilor vor fi eliminate la cerere de pe site, daca aceasta cerere este indreptatita.