Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
Edith86

Data inscrierii: Feb 22, 2012
|
Trimis: 22 02 2012, 11:14 Titlul subiectului: Vrei sa suni in Romania la preturi mici? |
|
|
Buna tuturor romanilor din Germania,
Pentru cei interesati sa foloseasca produse si servicii romanesti, va recomand http://alonia.ro/, messengerul romanesc.
Avantajele ar fi ca ti se aloca un numar gratuit de Romania,astfel ca poti vorbi Gratuit cu toti care au Alonia, dar poti si suna pe telefoane catre Germania la 0.015 eur/min. Ai si posibilitatea de a trimite SMS sau de a folosi Videotelefonul, iar cel mai tare mi se pare faptul ca poti sa-ti incarci toate listele de messengere yahoo,gmail. Catre Romania poti suna pe fixe de la 0.01 eur/min si 0.059 catre mobile. |
|
Sus |
|
 |
bogdan
Data inscrierii: Jul 02, 2002
|
Trimis: 22 02 2012, 11:40 Titlul subiectului: |
|
|
e normal? asa fac toti ?
http://www.alonia.ro/termeni-si-conditii.html a scris: |
Modificarea Acordului: MEDIA SAT are dreptul de a modifica in orice moment continutul prezentului document si tarifele serviciilor fara informare prealabila a utilizatorilor, prin publicarea noilor conditii de furnizare pe site-ul www.alonia.ro. Utilizatorilor le revine obligatia de a verifica periodic continutul prezentului document precum si tarifele de telefonie. Folosirea in continuare a serviciilor constituie un raspuns afirmativ de acceptare a modificarilor si acordul utilizatorului de a se conforma acestora.
|
|
|
Sus |
|
 |
bogdan
|
Trimis: 22 02 2012, 11:42 Titlul subiectului: |
|
|
da asta precis nu fac toti.
http://www.alonia.ro/termeni-si-conditii.html a scris: a scris: |
Creditul si numarul de telefon alocat: Creditul pentru convorbiri telefonice este valabil timp de 1(un) an de la data ultimei sale actualizari, la expirarea acestei perioade devenind 0 (zero). La cumpararea creditului MEDIA SAT va aloca utilizatorului un numar de telefon. Acest numar este valabil numai pe perioada valabilitatii creditului pentru convorbiri. In cazul in care creditul este 0, numarul de telefon poate fi retras utilizatorului si realocat unui alt utilizator conform politicii MEDIA SAT.
|
|
|
Sus |
|
 |
marius2677

Data inscrierii: Jul 26, 2002 Locatie: BRD
|
Trimis: 22 02 2012, 11:45 Titlul subiectului: |
|
|
Propun mutarea threadului la coshul de gunoi ... pare o oferta neserioasa, si ar fi pacat ca vreun "coleg de forum" sa fie pacalit prin necitirea cu atentie a AGB-ului. |
|
Sus |
|
 |
Edith86

Data inscrierii: Feb 22, 2012
|
Trimis: 22 02 2012, 12:00 Titlul subiectului: Vrei sa suni in Romania la preturi mici? |
|
|
Termenii si conditiile sunt standard pentru acest tip de servicii. Asta nu inseamna ca cei de la Alonia si procedeaza asa. Referitor la schimbarea tarifelor acea mentiune este trecuta pentru ca operatorii de telefonie internationali isi rezerva acest drept de a schimba costurile pentru furnizorul de servicii de telefonie, fapt care afecteaza direct si tarifele Alonia pentru clienti.
Referitor la valabilitatea creditului....e putin probabil ca cineva care si-a incarcat credit sa nu-l foloseasca timp de un an. |
|
Sus |
|
 |
bogdan
|
Trimis: 22 02 2012, 13:09 Titlul subiectului: Re: Vrei sa suni in Romania la preturi mici? |
|
|
Edith86 a scris: |
Referitor la valabilitatea creditului....e putin probabil ca cineva care si-a incarcat credit sa nu-l foloseasca timp de un an. |
- depinde cat
- ce ma deranjeaza e ca se pierde numarul cand creditul e 0. |
|
Sus |
|
 |
marius2677

|
Trimis: 22 02 2012, 14:21 Titlul subiectului: |
|
|
Sa presupun buna-intentie a firmei ce o reprezentati; Voi incerca sa va povestesc despre practicile "concuretei" din .de, si pentru a dovedi ca nu e "standard".
- Schimbarea de tarife: clientul este anuntat cu n saptamani mai devreme, si are posibilitatea de a se retrage din relatia contractuala in cazul in care nu accepta noile tarife
- Creditul NU dispare, si cu atat mai putin numarul de telefon.
Concurenta
Personal:
- nu cred ca "operatorii de telefonie internationali" isi rezerva dreptul sa schimbe tarifele peste noapte; Cred mai degraba ca operatorilor romani le e greu sa trimita mailuri cu noile tarife.
- La smartcall.ro nu mi-a expirat pana acum niciodata creditul, si nici nu am pierdut numarul.
- Questia cu "expirarea creditului" mi se pare personal o magarie. Poate sunt eu mai atent la detalii de cand sunt prin tari straine dar mi se pare aberant ca cineva pe care-l imprumut 1 an cu bani fara sa cer dobanda sa-mi spuna ca peste un an banii mei dispar. Atata timp cat exista cel putin o alternativa la o astfel de firma, nu-i voi folosi serviciile ! |
|
Sus |
|
 |
adipopa

Data inscrierii: Aug 13, 2002 Locatie: Germany
|
Trimis: 24 02 2012, 12:21 Titlul subiectului: |
|
|
marius2677 a scris: | La smartcall.ro nu mi-a expirat pana acum niciodata creditul, si nici nu am pierdut numarul. |
O mica precizare... la smartcall de vreo 2 ani au schimbat regula... daca nu incarci pierzi numarul dupa un an. Am numar facut acum vreo 4 ani care nu l-am incarcat niciodata si inca functioneaza... dar numerele facute mai recent dupa un an le-am pierdut.
Toate cele bune,
Adrian. |
|
Sus |
|
 |
adipopa

|
Trimis: 24 02 2012, 12:35 Titlul subiectului: |
|
|
O alta solutie viabila e Romtelecom
http://voip.romtelecom.ro/
Unde ai doua optiuni:
- Prepaid (cu plata in avans);
- Postpaid (disponibil numai pentru abonaţii Romtelecom Clicknet),
Ca puncte pozitive:
- tarifele sunt mai mici ca la smartcall
- calitatea e net superioara
- poti suna direct de pe pagina lor de internet
- singurul lucru de care e nevoie pentru a crea contul e o adresa de e-mail valida. Nu cer date personale... cu atat mai putin CNP-ul (asa cum fac cei de la smartcall)
- nu pierzi numarul de telefon dupa un an (daca nu incarci contul)
Ca punct negativ... am avut zile in care serviciul nu a functionat.
Toate cele bune,
Adrian. |
|
Sus |
|
 |
marius2677

|
Trimis: 24 02 2012, 13:24 Titlul subiectului: |
|
|
si "stie" Romtelefon si de SIP ? Poti sa configurezi si un client extern ? (fritzbox sau client SIP) |
|
Sus |
|
 |
adipopa

|
Trimis: 24 02 2012, 13:29 Titlul subiectului: |
|
|
marius2677 a scris: | si "stie" Romtelefon si de SIP ? Poti sa configurezi si un client extern ? (fritzbox sau client SIP) |
Da... eu am configurat atat fritzbox-uri cat si app-uri de pe smartphone-uri (3CXPhone, Fring, Sipdroid, Linphone etc). Merge excelent.
Datele de conexiune la obtii dupa ce te conectezi la aplicatia lor on-line. La sectiunea "Setari" ai sectiunea SIP:
Citat: | Pentru a efectua si receptiona apeluri de la calculatorul tau, iti recomandam utilizarea telefonului din acest site.
Poti folosi si un client SIP: X-Lite sau PortSIP, dar necesita configurare.
Pentru a configura clientul SIP, trebuie sa folosesti urmatoarele informatii...
|
Adrian. |
|
Sus |
|
 |
marius2677

|
Trimis: 24 02 2012, 15:24 Titlul subiectului: |
|
|
aha ... micșto ... de tzinut minte in cazul in care smartcall face "gâlme"; mercic. |
|
Sus |
|
 |
neanicu
Data inscrierii: Feb 16, 2004
|
Trimis: 27 02 2012, 14:07 Titlul subiectului: |
|
|
Lamuriti-ma si pe mine care e avantajul de a suna cu smartcall sau voip.romtelecom in ro, in comparatie cu providerii betamax: numar romanesc cumva?
Ca preturi betamaxurile sunt imbatabile: http://backsla.sh/betamax |
|
Sus |
|
 |
marius2677

|
Trimis: 27 02 2012, 14:45 Titlul subiectului: |
|
|
Exista un abo de Romtelefon fix (fix real, d-ala cu sarma, asa ca-n secolul trecut ) de pe care e gratis sa suni seara oriunde pe fix in .ro ... deci daca ai un fix de .ro (voip) poti fi sunat gratis de cineva care are un fix de romtelefon in .ro
E cel mai "imbatabil" ?  |
|
Sus |
|
 |
foni Der Herr von

Data inscrierii: Mar 07, 2003 Locatie: In oglinda
|
Trimis: 27 02 2012, 21:28 Titlul subiectului: |
|
|
problema lu' romtelecom este ca nu imi (mai) merge decat din clientul lor de pe net. Odata, demult, a functionat si prin fritz (exceptand faptul ca nu accepta numerele de telefon cu prefix international, de ex 004021xxx, ci numai in format local 021xxx) _________________ Nach 2km fahren Sie gerade aus. |
|
Sus |
|
 |
adipopa

|
Trimis: 28 02 2012, 18:47 Titlul subiectului: |
|
|
foni a scris: | problema lu' romtelecom este ca nu imi (mai) merge decat din clientul lor de pe net. Odata, demult, a functionat si prin fritz (exceptand faptul ca nu accepta numerele de telefon cu prefix international, de ex 004021xxx, ci numai in format local 021xxx) |
Mie imi merge fara nici o problema "prin fritz"... si am 3 routere setate, in locatii diferite... nu am avut probleme cu niciunul.
Adrian. |
|
Sus |
|
 |
sqryn

Data inscrierii: Jun 16, 2009 Locatie: München
|
Trimis: 01 03 2012, 10:38 Titlul subiectului: |
|
|
marius2677 a scris: | Exista un abo de Romtelefon fix (fix real, d-ala cu sarma, asa ca-n secolul trecut ) de pe care e gratis sa suni seara oriunde pe fix in .ro ... deci daca ai un fix de .ro (voip) poti fi sunat gratis de cineva care are un fix de romtelefon in .ro
oi fi eu blond dar betamaxul este free pe fix si in DE asa ca nu inteleg de ce ai nevoie de nr romanesc _________________ ocupat cu treaba... |
|
Sus |
|
 |
sqryn

Data inscrierii: Jun 16, 2009 Locatie: München
|
Trimis: 01 03 2012, 10:39 Titlul subiectului: |
|
|
marius2677 a scris: | Exista un abo de Romtelefon fix (fix real, d-ala cu sarma, asa ca-n secolul trecut ) de pe care e gratis sa suni seara oriunde pe fix in .ro ... deci daca ai un fix de .ro (voip) poti fi sunat gratis de cineva care are un fix de romtelefon in .ro
betamaxul este free pe fix si in DE asa ca nu inteleg de ce ai nevoie de nr romanesc _________________ ocupat cu treaba... |
|
Sus |
|
 |
|