La 29 iulie 2012, în România, va fi organizat Referendumul Naţional pentru demiterea Preşedintelui României.
La acest scrutin pot vota toţi cetăţenii români aflaţi în străinătate (care au domiciliul sau reşedinţa în străinătate sau care se află ocazional în străinătate) pe baza următoarelor documente prevăzute de lege, aflate în termenul de valabilitate: paşaportul simplu; cartea de identitate; paşaportul diplomatic; paşaportul de serviciu.
Pentru persoanele aflate în Germania, care doresc să îşi exercite dreptul de vot, vor funcţiona 5 secţii de votare. Acestea sunt:
La 29 iulie 2012, în România, va fi organizat Referendumul Naţional pentru demiterea Preşedintelui României.
La acest scrutin pot vota toţi cetăţenii români aflaţi în străinătate (care au domiciliul sau reşedinţa în străinătate sau care se află ocazional în străinătate) pe baza următoarelor documente prevăzute de lege, aflate în termenul de valabilitate: paşaportul simplu; cartea de identitate; paşaportul diplomatic; paşaportul de serviciu.
Pentru persoanele aflate în Germania, care doresc să îşi exercite dreptul de vot, vor funcţiona 5 secţii de votare. Acestea sunt:
Vom reveni ulterior cu alte detalii organizatorice.
Mda, am primit si eu textul cu pricina!
Nu inteleg care e menirea acestor pseudo consulate: onorifice - nici macar o adeverinta nu sunt in stare sa elibereze!!! _________________ [img]https://www.jumbo-officeprint.ro/images/produse/WhatsApp%20Image%202020-04-15%20at%2011.19.14%20(1).jpeg[/img]
Trimis: 25 07 2012, 8:39 Titlul subiectului: Re: Referendum 2012 (), sectii de votare in Germania
LAUR a scris:
Mda, am primit si eu textul cu pricina!
Nu inteleg care e menirea acestor pseudo consulate: onorifice - nici macar o adeverinta nu sunt in stare sa elibereze!!!
eu cred ca e important ca romanii daca doresc sa aiba sansa sa voteze, si sa stie unde pot sa o faca.
acuma, ca base si gasca lui au zis, mai bine stati acasa, asta'i valabila pentru referedumu asta, dar sunt convins ca in iarna vor spune "romanii de afara nu au destule sectii de votare"... si uite asa in functie de interes strambam sau nu nasu.
Nu poti crea un subiect nou in acest forum Nu poti raspunde in subiectele acestui forum Nu poti modifica mesajele proprii din acest forum Nu poti sterge mesajele proprii din acest forum Nu poti vota in chestionarele din acest forum
Nu raspundem pentru continutul mesajelor si comentariilor din forum si cele atasate articolelor. Acestea apartin in intregime utilizatorilor siteului si sunt proprietatea acestora. Stirile si marcile inregistrate apartinand diverselor companii care apar pe site sunt proprietatea acestora, prin postarea comentariilor/mesajelor acordand dreptul de folosire in scop public a informatiilor publicate. Materialele si informatiile preluate partial din alte jurnale si ziare sunt proprietatea acestora, iar daca citarea lor aduce lezarea intereselor respectivilor vor fi eliminate la cerere de pe site, daca aceasta cerere este indreptatita.