Creeaza-ti cont    Prima pagina  ·  Subiecte  ·  Forum  ·  Contul tau  ·  Trimite un material redactiei  ·  Topul materialelor
  Sectiuni
  Forum - informatii/locale
  • ANUNT IMPORTANT  de catre crify la 15 Feb 2025, 8:00
  • (Frequent) flyer lounge  de catre The_messenger la 15 Oct 2024, 19:42
  • ADAC vechi vs nou  de catre The_messenger la 02 Mar 2024, 13:56
  • Recomandari Vinuri  de catre tibib la 15 Feb 2024, 16:49
  • Apocalipsa financiara?  de catre tibib la 07 Jan 2024, 13:09
  • My e-auto  de catre DanD la 05 Jan 2024, 13:34
  • Filme ... in general  de catre The_messenger la 17 Dec 2023, 20:31
  • Winterreifen 2008-202x  de catre The_messenger la 13 Nov 2023, 18:36
  • Twitter pe urmele Yahoo ?  de catre stefanluchian la 12 Nov 2023, 12:09
  • In atentia tuturor  de catre stefanluchian la 19 Oct 2023, 19:47
  • Drumul cu masina DE -> RO (2020 - 202x)  de catre The_messenger la 29 Sep 2023, 18:00
  • Garantie extinsa  de catre foni la 25 Jun 2023, 20:42

[ Tineri romani in Germania ]
  • Tineri romani in Germania :: Vizualizare subiect - Abmahnung wegen Urheberrechtsverletzung (Filesharing)
     FAQFAQ   CautareCautare    Mesaje privateMesaje private

Abmahnung wegen Urheberrechtsverletzung (Filesharing)
    Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Forumul Tineri romani in Germania -> Informatii utile
    Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
    Autor Mesaj
    claudiu_escu

Data inscrierii: Feb 18, 2005

MesajTrimis: 09 10 2013, 7:26    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Intrinsec a scris:

@claudiu_escu
    Nu vreau sa ma leg de aspectul moral, intr-un fel nu prea e treaba mea, dar ma gandesc la aspectul tehnic. Esti multumit cu imaginea aia pixelata de abia poti distinge personajul ?

tocmai de aceea intreb ca sa stiu cit de legal (si implicit moral !?) este in DE vizionarea acestor filme pe site-ul respectiv.

Multumesc pentru raspunsuri.

o zi buna,
    Claudiu
    george2209

Data inscrierii: Dec 12, 2005

MesajTrimis: 15 10 2013, 15:32    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

@decoder
    Pana la urma ce ai mai facut?
    Am si eu un coleg (german) la munca al carui tata cica a primit asa ceva. El a zis ca ignora si nu plateste nimica si ca abia asteapta sa il cheme pe taica'su sa explice ceva ce nu a facut.

Tu platesti? Eu unul nu as plati, mai ales daca nu ma stiu cu musca pe caciula.
    Oricum cine vrea sa fac upload/dlownload ilegal/absichtlich isi poate instala Azureus cu optiunea pe "encripted" si nu o sa dovedeasca decat mutu ca ai facut sau nu ceva.
    Sau mai pe romaneste mie asta imi suna a Betrug! icon_mad.gif
    Sus
    Vizualizeaza profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
    marianul

Data inscrierii: Jul 08, 2002

MesajTrimis: 15 10 2013, 16:09    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

george2209 a scris:

Oricum cine vrea sa fac upload/dlownload ilegal/absichtlich isi poate instala Azureus cu optiunea pe "encripted" si nu o sa dovedeasca decat mutu ca ai facut sau nu ceva.

n-as fi asa de sigur, din cate stiu eu "encrypted" iti cripteaza header-ul si/sau stream-ul, ceea ce e util daca vrei sa pacalesti ISP-ul (exista ISP-uri care reduc bandwidth-ul pentru trafic de BitTorrent).
    un client de BitTorrent care downloadeaza de la tine are IP-ul tau si stie ce downloadeaza (streamingul e direct, nu se face prin intermediul vreunui proxy).
    daca se pricepe cineva la subiectul asta, poate ne lumineaza, eu sunt doar consumator icon_biggrin.gif
    Sus
    itsme1234

Data inscrierii: Aug 20, 2002

MesajTrimis: 15 10 2013, 17:55    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Ne pricepem, ai perfecta dreptate icon_smile.gif
    Sus
    george2209

MesajTrimis: 15 10 2013, 18:04    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Asta banuiesc ca se ia in calcul in cazul in care serverul de dela "baietii" aia, nu?
    PS: nu ca m-ar interesa..doar asa de "fun". Eu cumpar daca am nevoie de ceva! icon_smile.gif
    Sus
    george2209

MesajTrimis: 15 10 2013, 18:06    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Citat:
    exista ISP-uri care reduc bandwidth-ul pentru trafic de BitTorrent

Pai daca streamul e encoded, de unde stie ISPul ca eu fac bit torrent? Ca mai nou si portul e dinamic la torrents.
    Poate eu ma uit la ceva film legal & criptat...
    Sus
    itsme1234

Data inscrierii: Aug 20, 2002

MesajTrimis: 15 10 2013, 18:30    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

ISP-ul tau nu intra in joc decit ca sa spuna ca tu aveai IP-ul X la momentul t.
    IP-ul tau il afla astia cu copywrongul fiind pur si simplu si ei peer.
    Sus
    george2209

MesajTrimis: 15 10 2013, 18:46    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Citat:
    IP-ul tau il afla astia cu copywrongul fiind pur si simplu si ei peer.

Mda asta ar fi singura lor modalitate.
    Sus
    Eugen

Data inscrierii: Jul 03, 2002

MesajTrimis: 17 10 2013, 6:25    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

@george2209: nu exista solutie perfect sigura pt torrente. Poti sa te scutesti de 99% din probleme cu o doza sanatoasa de paranoia (aka PeerGuard + iBlockList) si o atitudine foarte nesanatoasa de leeching.

Sfatul meu e sa nu cobori hot& trendy (ultimul film, hitul verii, etc). Am un prieten care a primit in doua saptamani patru scrisori de la avocati pentru un total de cca 10.000€ si asta pt ca a coborat ceva topuri germane. Chiar si dupa ce si-a luat avocat sa-i negocieze sumele tot a trebuit sa plateasca mai mult decat ar fi dat in 10 ani pe bilete de cinema si abo de PPV.
    george2209

MesajTrimis: 17 10 2013, 7:52    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

@eugen
    Nu downloadez din principiu chestii ilegale. Nu am instalat niciun client de torrent. Din 2 motive: 1. nu mi se pare moral sa "fur" dela altii si 2. cand am facut-o (in trecut) m-am trezit cu ceva viermisori pititi bine..asa ca...mai bine lipsa. Iar de filme...nu mai am rabdare de mult. prefer Discovery.. icon_smile.gif

Tehnic:
    ..solutii eu zic asa...la repezeala:
    1. Inchiriez proxy in Rusia pt 1-3 Euro pe luna
    2. Inchiriez server in Ro pt 1-3 euro pe luna pe care instalez un client de torrents cu interfata Web pe https pt a-l controla din DE.
    3. dau comanda pe https din DE. Astept email cand e gata. Dau jos totul pt https (aventual fac rapid inca o criptare cu un algoritm oarecare) si adios.

Nu isi va bate nimeni capul sa descifreze asta...ma indoiesc ca face cineva la toate requesturile posibile catre un server web.
    Ma insel? icon_confused.gif

Financiar:
    Daca caclulezi cate face 1+2..atunci iti faci abonament in DE la baietii care inchiriaza legal si tot cam pe acolo iesi...iar filmul nu il vezi cu pixeli sau cu camera care se misca din cand in cand.. icon_cool.gif
    Sus
    Intrinsec

Data inscrierii: Dec 13, 2011

MesajTrimis: 18 10 2013, 10:18    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

george2209 a scris:

Tehnic:
    ..solutii eu zic asa...la repezeala:
    1. Inchiriez proxy in Rusia pt 1-3 Euro pe luna
    2. Inchiriez server in Ro pt 1-3 euro pe luna pe care instalez un client de torrents cu interfata Web pe https pt a-l controla din DE.
    3. dau comanda pe https din DE. Astept email cand e gata. Dau jos totul pt https (aventual fac rapid inca o criptare cu un algoritm oarecare) si adios.

Nu isi va bate nimeni capul sa descifreze asta...ma indoiesc ca face cineva la toate requesturile posibile catre un server web.
    Ma insel? icon_confused.gif

Financiar:
    Daca caclulezi cate face 1+2..atunci iti faci abonament in DE la baietii care inchiriaza legal si tot cam pe acolo iesi...iar filmul nu il vezi cu pixeli sau cu camera care se misca din cand in cand.. icon_cool.gif

1. Mama ce solutie complicata, ti se duce tot cheful de vizionat ceva, mai bine cobor jos si inchiriez un DVD dublat (yeaks). Poti foarte bine sa cumperi o masina virtuala minimalista (128 ram, 1G) la 5 eur/luna, pui un FreeBSD si faci un tunnel SSH. Pirateria de continut media functioneza in principal pentru ca ofera solutii tehnice foarte simple.

2.Din punctul meu de vedere nu e vorba doar de bani. E vorba de solutii tehnice simple. Traim intr-o lume globalizata, iar livrarea continutului legal din germania e execrabila tehnic in special pentru straini.
    Sus
    adipopa

Data inscrierii: Aug 13, 2002

MesajTrimis: 18 10 2013, 10:44    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Pentru vizionari de filme sau seriale recomand

www.990.ro
    www.filmeonlinenoi.org

calitatea e acceptabila (format DVD sau Blu-ray), bineinteles cu subtitrare in romana icon_biggrin.gif. Iar daca vrei sa descarci filmul... nu sa il urmaresti on-line recomand sa folositi Mozilla cu "Video DownloadHelper" add-on.

Citat:
    DownloadHelper is a tool for web content extraction. Its purpose is to capture video and image files from many sites.

Adrian.
    Sus
    Vizualizeaza profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Numar YIM
    george2209

MesajTrimis: 18 10 2013, 13:16    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Citat:
    Mama ce solutie complicata, ti se duce tot cheful de vizionat ceva, mai bine cobor jos si inchiriez un DVD dublat (yeaks).

Pai aia am scris si eu..daca ai fi citit tot:
    Citat:
    Financiar:
    Daca caclulezi cate face 1+2..atunci iti faci abonament in DE la baietii care inchiriaza legal si tot cam pe acolo iesi...iar filmul nu il vezi cu pixeli sau cu camera care se misca din cand in cand..

Citat:
    Traim intr-o lume globalizata, iar livrarea continutului legal din germania e execrabila tehnic in special pentru straini.

Eh..daca cauti continut legal gasesti..e mai greu sa gasesti filmul lansa ieri..pt ala tre sa faci ceva ilegal.

@all: Weekend fain.
    Sus
    RaZ

Data inscrierii: Jan 27, 2005

MesajTrimis: 18 10 2013, 13:51    Titlul subiectului: Solutie Streaming la gri pentru germania Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Salut,

am renuntat de ceva vreme la torente dupa ce un coleg de servici a primit acum 4 ani o scrisoare similara. Anul trecut o cunostinta a patit acelasi lucru. Dupa schimburi de scrisori si agitatie au scapat cu plata unei sume de cateva sute de euro.

Un alt motiv era calitatea uneori slaba a filmelor sau neconcordante intre denumirea fisierului si continutul lui.

De cativa ani folosesc apple tv cu cont de itunes US. Intre timp cursul EUR/USD nu mai este asa de avantajos (imi amintesc ca la inceput a fost o "inflatie" de iTunes Gift Cards pe ebay la preturi bomba, care culmea erau acceptate de apple ceva de genul 20USD pt un cod de incarcare de 50USD) iar Steve J a hotarat ca pe apple TV lumea vrea sa inchirieze in HD si pretul a crescut de la 2,99 la 4,99 USD pe inchiriere.

Am incercat sa dau drumul la Netflix (9,99 USD/luna si access la o biblioteca imensa de documentare, filme si seriale) dar vroiam iarasi versiunea US si mai ales o solutie simpla fara servere si "tuneluri".

2 luni am dat peste Unlocator, momentan este faza de Beta si este gratis, dar ma gandesc sa raman la ei si mai departe.

Practic in apple TV sau alt set-top box, PC sau laptop:
    - Iti faci cont la ei pe site si inregistrezi adresa IP la care te afli (adresa IP externa a router-ului), cand iti faci cont ei identifica automat IP la care te afli
    - schimbi de IP DNS si pui IP-ul de la DNS serverul lor.
    - Ei se ocupa de tot ca sa "fraiereasca" Netflix, Hulu si pe altii ca tu esti din US.
    - setarile functioneaza de 2 saptamani la mine fara update

Linkul este aici (daca faceti click pe link primesc si eu un bonus de 5 USD pt "recomandare" icon_smile.gif )

https://unlocator.com/account/aff/go/lC2ogvYo8ggoZPpx

Pentru deschidere de conturi US pt iTunes, Netflix, Hulu, Xbox Live recomand:

- creati un cont de email pe o adresa publica gen yahoo.com (daca nu aveti deja
    - la inregistrare puneti o adresa postala de US (firma unde lucrez are un birou in US si am pus numele meu si adresa biroului nostru de acolo)
    - pentru incarcare iTunes giftcards folosesc Jerry Cards (plata paypal, delivery aproape instant - 10 minute)
    - la netflix m-am abonat via iTunes (prima luna gratis) apoi abonamentul se plateste de acolo

Am incercat Unlocator/Netflix atat in RO cat si in DE si functioneaza fara probleme. Mai sunt si alte servicii similare - am vazut ulterior - insa Unlocator este - inca - un serviciu gratuit.

Bafta si un weekend placut!
    Sus
    RaZ

Data inscrierii: Jan 27, 2005

MesajTrimis: 18 10 2013, 14:03    Titlul subiectului: netflix Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Pardon netflix este 7,99 pe luna icon_smile.gif

Ah si am vazut intr-un topic separat un mesaj similar icon_smile.gif
    Sus
    Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
    Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Forumul Tineri romani in Germania -> Informatii utile Ora este GMT
    Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3
    Pagina 3 din 3

Mergi direct la:  
    Nu poti crea un subiect nou in acest forum
    Nu poti raspunde in subiectele acestui forum
    Nu poti modifica mesajele proprii din acest forum
    Nu poti sterge mesajele proprii din acest forum
    Nu poti vota in chestionarele din acest forum

Nu raspundem pentru continutul mesajelor si comentariilor din forum si cele atasate articolelor. Acestea apartin in intregime utilizatorilor siteului si sunt proprietatea acestora. Stirile si marcile inregistrate apartinand diverselor companii care apar pe site sunt proprietatea acestora, prin postarea comentariilor/mesajelor acordand dreptul de folosire in scop public a informatiilor publicate. Materialele si informatiile preluate partial din alte jurnale si ziare sunt proprietatea acestora, iar daca citarea lor aduce lezarea intereselor respectivilor vor fi eliminate la cerere de pe site, daca aceasta cerere este indreptatita.

Content © 2003 www.romanians-de.org
    Engine © 2003
    Parinti.Com - site pentru actuali si viitori parinti
    Franta-Romania.com - romani in Franta
    Ziare.tv - webdirector media