costa mult pentru ce ofera, in mod normal nu ar trebui sa treaca de 400€. are mai tot de la Shimano, pentru schimbatorul XT 10X ar mai trebui scazuti 50 de euro din pret
costa mult pentru ce ofera, in mod normal nu ar trebui sa treaca de 400€. are mai tot de la Shimano, pentru schimbatorul XT 10X ar mai trebui scazuti 50 de euro din pret
in plus are si varianta deore rapidfire, care desi mai veche si mai ieftina e mult mai fiabila si stabila decat oricare alt schimbator de la shimano. noile XT 10x si 11x mi se par o rusine a tehnologiei.
in plus are si varianta deore rapidfire, care desi mai veche si mai ieftina e mult mai fiabila si stabila decat oricare alt schimbator de la shimano. noile XT 10x si 11x mi se par o rusine a tehnologiei.
Am intrebat de o bicicleta Deore+ (adica toate componentele macar de clasa Deore, cum sunt cele de pe Radonul de mai sus). Shimano Tourney de pe Vermont e o gluma, nu? Altus, sa fim seriosi...
Si Stratos e o pacaleala. Pe bicicletele astea "de baumarkt" se monteaza de regula schimbatorul spate XT si in rest stifturi gen Altus/Tourney. In 'reclama' se prezinta ca "Deore XT"... mare atentie.. cauta intotdeauna descrierea completa a componentelor ca sa nu ai surprize
Eu nu cred ca exista bicicleta noua Deore+ sub 700 eur (eventual cateva zeci euro reducere)
Vezi si la Pepperbikes, sunt echipate omogen (totul Deore sau totul LX sau totul XT) si uneori au reduceri de pret.
Eu n-am idee la biciclete, cert e ca tre sa-mi iau MB si sa fie rezonabila la pretz. Asta o fi buna:
Scott Aspect MTB Hardtail
?
Mie-mi suna bine toate description-urile alea, nu vreau ceva de performer ci sa nu se rupa sub mine pe drumuri de padure in Taunus.
Eu n-am idee la biciclete, cert e ca tre sa-mi iau MB si sa fie rezonabila la pretz. Asta o fi buna:
Scott Aspect MTB Hardtail
?
Mie-mi suna bine toate description-urile alea, nu vreau ceva de performer ci sa nu se rupa sub mine pe drumuri de padure in Taunus.
Ce te razi ma?
Daca apareai in curtea scolii acu' 30 de ani in loc de Pegas cu o bicicleta cu - citez - "Tektro V-Brake, Suntour XCT-MLO, Lockout, Shimano Altus, 24" samd, pai nu rupeai gura la toata gasca?
Pentru ca e ca-n bancul ala:
Baietelul unui inginer ridica nasul din cartea pe care o citea si il intreaba:
- Tata, ce-i aia “pompa”?
La care inginerul ia imediat o foaie de hartie si incepe sa-i explice:
- Uite aici: e un cilindru, cu un piston inauntru, care are o valva prin care fluidul trece intr-un singur sens etc. Si-i spune principiile presiunii, notiunea de vacuum si toate celelalte, pentru ca intr-un final sa-l intrebe:
- Dar de unde ai aflat tu de pompa?
- Pai uite aici, in cartea de istorie scrie ca Cezar a intrat cu mare pompa in Roma!!
O fi. Da toate alea de se agatza pe cadru la bicicleta in ziua de azi, cu Deodore sau fara, sunt angrenate la deal tot prin pedalare.
Ce vreau sa spun: chiar daca latineasca mea la capitolu' tzoacle e 0, ma bazez pe fortza bruta a legiunii latine: solear, tibial, femural, sartorius, samd.
Aia mica are un Scott (Contessa), urca dealu' fara probleme.
Nu poti crea un subiect nou in acest forum Nu poti raspunde in subiectele acestui forum Nu poti modifica mesajele proprii din acest forum Nu poti sterge mesajele proprii din acest forum Nu poti vota in chestionarele din acest forum
Nu raspundem pentru continutul mesajelor si comentariilor din forum si cele atasate articolelor. Acestea apartin in intregime utilizatorilor siteului si sunt proprietatea acestora. Stirile si marcile inregistrate apartinand diverselor companii care apar pe site sunt proprietatea acestora, prin postarea comentariilor/mesajelor acordand dreptul de folosire in scop public a informatiilor publicate. Materialele si informatiile preluate partial din alte jurnale si ziare sunt proprietatea acestora, iar daca citarea lor aduce lezarea intereselor respectivilor vor fi eliminate la cerere de pe site, daca aceasta cerere este indreptatita.