hmm, aproape 9 ani de cand am deschis thread-ul asta...
all good, alive and kicking...parca au fost in alta viata meciurile si gratarele Stuttgart-Munchen
hmm, aproape 9 ani de cand am deschis thread-ul asta...
all good, alive and kicking...parca au fost in alta viata meciurile si gratarele Stuttgart-Munchen
Da... asa e... ar trebui sa reinviem traditie... pana nu iesim la pensie ca "tineri romani in Germania"
de ce neaparat pt corporatisti.
atatea chestii neimportante, de ce vine lumea, de ce pleaca, de ce lui X ii place alb si lui Y miercuri. plictiseala mare?
Trimis: 21 07 2015, 17:47 Titlul subiectului: Reintoarcere in Romania
Dupa ani si ani am ajuns din intimplare din nou pe acest site. O senzatie placuta care imi aduce aminte de primii ani petrecuti in Germania unde incercam sa ma agat de orice era legat de Romania.
Dupa 15 ani de vietuire in Germania ne vom intoarce si noi inapoi in Romania la Iasi.
Am venit 2 persoane din Romania vom pleca 5. Copii s-au nascut aici si acum vrem sa le oferim mai mult din cultura noastra, din dragoastea familiei, din iernile pline de zapada la gura sobei.
Va fi foarte interesant mai ales pt. copii si sunt cu sufletul la gura daca se vor adapta la Romania.
Lucrez in IT si am sansa sa muncesc mai departe din Romania prin Internet pt. firma unde lucrez aici in Germania. In caz de forta majora, daca copii nu se vor adapta, ne vom intoarce inapoi in Germania peste 1 an.
Este dramatic ce s-a intimplat cu modelul de viata romanesc care a fost lovit brutal prin plecarile si dezradacinarile multor familii.
Sanatate si un gind de bine tuturor romanilor!
Data inscrierii: Oct 29, 2002 Locatie: Slatina, Ro
Trimis: 22 07 2015, 8:22 Titlul subiectului: Re: Reintoarcere in Romania
filo_rom a scris:
Dupa 15 ani de vietuire in Germania ne vom intoarce si noi inapoi in Romania la Iasi. Am venit 2 persoane din Romania vom pleca 5. Copii s-au nascut aici si acum vrem sa le oferim mai mult din cultura noastra, din dragostea familiei, din iernile pline de zapada la gura sobei.
Si noi am avut o situatie similara (input 2 -> output 5) si ne-am reintors in Romania pentru aceleasi motive.
filo_rom a scris:
In caz de forta majora, daca copii nu se vor adapta, ne vom intoarce inapoi in Germania peste 1 an.
Si eu trebuie sa-mi iau ramas bun. Dupa 24 de ani ,plecam(din nou).E OK , dar are sa-mi fie dor de Apfelwein/Preßkopf/Handkäs & Co. Goodbye Frankfurt , auf nach Sydney! _________________ „Freiheit ist das Recht, anderen zu sagen, was sie nicht hören wollen.“
--George Orwell--
Data inscrierii: Jul 03, 2002 Locatie: bellevue di monaco
Trimis: 24 07 2015, 6:05 Titlul subiectului:
napoca a scris:
Si eu trebuie sa-mi iau ramas bun. Dupa 24 de ani ,plecam(din nou).E OK , dar are sa-mi fie dor de Apfelwein/Preßkopf/Handkäs & Co. Goodbye Frankfurt , auf nach Sydney!
that's the spirit, daca trebe, trebe
They sentenced me to 20 years of boredom
For trying to change the system from within
I'm coming now, I'm coming to reward them
First we take Mainhattan, then we take Syd'n
Si eu trebuie sa-mi iau ramas bun. Dupa 24 de ani ,plecam(din nou).E OK , dar are sa-mi fie dor de Apfelwein/Preßkopf/Handkäs & Co. Goodbye Frankfurt , auf nach Sydney!
that's the spirit, daca trebe, trebe
They sentenced me to 20 years of boredom
For trying to change the system from within
I'm coming now, I'm coming to reward them
First we take Mainhattan, then we take Syd'n
Exact asa arata. Multam fain. _________________ „Freiheit ist das Recht, anderen zu sagen, was sie nicht hören wollen.“
--George Orwell--
"Eastern Europe is also a popular choice. Mircea Goia voted for Romania, where he said you can live easily for under $1,000 per month, including food and rent, in part because the average monthly salary is only about $575, and even lower in smaller cities."
Nu poti crea un subiect nou in acest forum Nu poti raspunde in subiectele acestui forum Nu poti modifica mesajele proprii din acest forum Nu poti sterge mesajele proprii din acest forum Nu poti vota in chestionarele din acest forum
Nu raspundem pentru continutul mesajelor si comentariilor din forum si cele atasate articolelor. Acestea apartin in intregime utilizatorilor siteului si sunt proprietatea acestora. Stirile si marcile inregistrate apartinand diverselor companii care apar pe site sunt proprietatea acestora, prin postarea comentariilor/mesajelor acordand dreptul de folosire in scop public a informatiilor publicate. Materialele si informatiile preluate partial din alte jurnale si ziare sunt proprietatea acestora, iar daca citarea lor aduce lezarea intereselor respectivilor vor fi eliminate la cerere de pe site, daca aceasta cerere este indreptatita.