Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
ionutani

Data inscrierii: Jan 04, 2006 Locatie: Dresden, DE / Timisoara RO
|
Trimis: 12 06 2007, 13:00 Titlul subiectului: |
|
|
@dcip mersi
@stefanluchian nu stiam de cand e postul initial  _________________ * BSD is what you get when a bunch of Unix hackers sit down to try to port a Unix system to the PC.
* Linux is what you get when a bunch of PC hackers sit down and try to write a Unix system for the PC. |
|
Sus |
|
 |
basil

Data inscrierii: Oct 24, 2005 Locatie: Muenchen
|
Trimis: 13 06 2007, 6:53 Titlul subiectului: |
|
|
ionutani a scris: | @dcip mersi
@stefanluchian nu stiam de cand e postul initial  |
exact la fel!  |
|
Sus |
|
 |
decoder

Data inscrierii: Jul 03, 2002 Locatie: Prin Zona
|
Trimis: 22 09 2008, 20:10 Titlul subiectului: |
|
|
sa se poata face "embed" la videourile de pe youtube. _________________ _________
l-au strosit. saracu! |
|
Sus |
|
 |
mihaelajulia

Data inscrierii: Sep 06, 2003
|
Trimis: 29 10 2008, 21:35 Titlul subiectului: |
|
|
midnight44 a scris: | Obtinere direct Arbeitsberechtigung-EU |
Parerea mea e ca astfel de postari se pot pune pe "selectie informatii utile", care din pacate nu functioneaza. Impreuna cu, conditiile de acordare a cetateniei si alte lucruri generale, sau care s-au cam schimbat anul asta si lumea nu le stie. Asa nu mai trebuie sa intrebe fiecare necunoscator pe forum ce si cum il intereseaza, iar cei care deja au raspuns deja de cateva ori aceeasi intrebare devin "repeziti".
Sau ramanem ca babele la piata intai cauta care are rosii, unde sunt castravetii si pe urma incep sa se targuiasca, terminand cu paruiala. |
|
Sus |
|
 |
midnight44

Data inscrierii: Feb 09, 2006 Locatie: Basel, CH
|
Trimis: 29 10 2008, 22:55 Titlul subiectului: |
|
|
mihaelajulia a scris: | midnight44 a scris: | Obtinere direct Arbeitsberechtigung-EU |
Parerea mea e ca astfel de postari se pot pune pe "selectie informatii utile", care din pacate nu functioneaza. Impreuna cu, conditiile de acordare a cetateniei si alte lucruri generale, sau care s-au cam schimbat anul asta si lumea nu le stie. Asa nu mai trebuie sa intrebe fiecare necunoscator pe forum ce si cum il intereseaza, iar cei care deja au raspuns deja de cateva ori aceeasi intrebare devin "repeziti".
Sau ramanem ca babele la piata intai cauta care are rosii, unde sunt castravetii si pe urma incep sa se targuiasca, terminand cu paruiala. |
Nu inteleg la ce babe si paruiala te referi... Eu am dorit sa furnizez niste informatii, dupa parerea mea FOARTE UTILE unor anumite categorii de persoane - metoda descrisa este cum am obtinut eu Arbeitsberechtigung-EU, desi initial nu stiam ca am dreptul la ea... Sau in orice caz nu fara oferta de munca, declaratii de la angajator etc.
Nu am stiut unde altundeva sa o postez pe site - pe prima pagina mai exista ceva legat de FZB si Ab-EU insa nu stiu cum pot posta descrierea mea in acelasi mod tot acolo...  _________________ "If you ASSUME you can make an ASS out of U and ME..." - HJG |
|
Sus |
|
 |
mihaelajulia

Data inscrierii: Sep 06, 2003
|
Trimis: 30 10 2008, 8:30 Titlul subiectului: |
|
|
Tocmai, mi se par informatiile de folos si pentru altii, dar sectiunea "selectii informatii utile" nu e functionala. Imprastiate pe tot forumul sunt mai multe date de interes general iar lumea care le cauta nu le gaseste prea usor si intreaba pe un post nou.
Faza cu babele la piata se intampla cand si cand. Nu era o referire la tine ci la modul cum putem fii vazuti din afara.
Am postat aici in ideea ca se poate reactiva capitolul
Selectie informatii utile. |
|
Sus |
|
 |
dcip
Data inscrierii: Jul 01, 2002 Locatie: Pamantul sfant al sarmei de balot
|
Trimis: 02 11 2008, 13:00 Titlul subiectului: |
|
|
Da, din pacate forumului i-au ramas multe gauri inclusiv cea cu informatii utile, in ultima vreme e foarte greu de gasit o modalitatate de a trece pe alta platforma si cu cat mai putin efort.  _________________ "Noi muncim la via asta de peste 2000 de ani!" |
|
Sus |
|
 |
The_messenger Cotcodromist II Baza

Data inscrierii: May 14, 2004
|
Trimis: 10 11 2010, 11:42 Titlul subiectului: |
|
|
cip_a a scris: | pe bune ca fac greva foamei pana la pauza de masa. dati editul inapoi!
macar la demisol. |
Pentru a preveni in viitor situatii in care useri isi sterg posturi care ii acuza, facilitatea de edit ramine dezactivata.
Din pacate, 'rotitele' forumului nu permit limitarea editarii ultimului mesaj pentru o perioada de timp. De acord, ar fi o functionalitate utila. Lucram la o solutie insa nu pot promite ca va fi disponibila prea curind... _________________ Tadam-tadam-tadam tatatarara-ram-tadam
Grin grin - don’ muv, men‘catze-a-sh |
|
Sus |
|
 |
Eugen
Data inscrierii: Jul 03, 2002 Locatie: München
|
Trimis: 10 11 2010, 12:00 Titlul subiectului: |
|
|
Ar fain daca s-ar putea vota thumb up/down la postari (ceva in genul HotNews). |
|
Sus |
|
 |
Eugen
Data inscrierii: Jul 03, 2002 Locatie: München
|
Trimis: 10 11 2010, 12:03 Titlul subiectului: |
|
|
Oare s-ar putea introduce rank-uri? Si apoi, legat de rank-uri sa fie diferite drepturi poti sa editezi mesajele proprii (zero/ultimul/toate), poti sa vezi cine-i on-line (sau nu) ?! |
|
Sus |
|
 |
alinaluchian
Data inscrierii: Aug 13, 2002 Locatie: Germany
|
Trimis: 10 11 2010, 12:28 Titlul subiectului: |
|
|
The_messenger a scris: |
Pentru a preveni in viitor situatii in care useri isi sterg posturi care ii acuza, facilitatea de edit ramine dezactivata.
|
rugăminţile către administratori de a li se şterge încrustările pot fi îndeplinite ?
dacă DA, în ce condiţii ? _________________ Trăim doar pentru a descoperi frumosul. Restul e un fel de aşteptare.(Khalil Gibran) |
|
Sus |
|
 |

|
Trimis: 10 11 2010, 13:13 Titlul subiectului: |
|
|
alinaluchian a scris: |
rugăminţile către administratori de a li se şterge încrustările pot fi îndeplinite ?
dacă DA, în ce condiţii ? |
DA, dar sa nu-mi cereti acum formularul CSM-01-111110... _________________ Tadam-tadam-tadam tatatarara-ram-tadam
|
Sus |
|
 |
alinaluchian
Data inscrierii: Aug 13, 2002 Locatie: Germany
|
Trimis: 10 11 2010, 13:28 Titlul subiectului: |
|
|
The_messenger a scris: | alinaluchian a scris: |
dacă DA, în ce condiţii ? |
DA, dar sa nu-mi cereti acum formularul CSM-01-111110... |
nu, domne, eu merg pe încredere
deci: posturile, chiar şi cele acuzatoare (sau mai ales ?), pot fi şterse de către admin şi doar la cerere.
păi, adăugaţi acolo la regulament. _________________ Trăim doar pentru a descoperi frumosul. Restul e un fel de aşteptare.(Khalil Gibran) |
|
Sus |
|
 |

|
Trimis: 17 01 2017, 12:39 Titlul subiectului: |
|
|
cip_a a scris: |
[...] codul forumului e cam batraior, Nenea messe, nu mai merge un update, ceva? |
Si dumneavoastra acum...
D-abia il tinem pe linie de plutire si asa. _________________ Tadam-tadam-tadam tatatarara-ram-tadam
|
Sus |
|
 |
tibib Biciclist Fruntas

Data inscrierii: Jul 03, 2002 Locatie: Frankfurt
|
Trimis: 18 01 2017, 7:40 Titlul subiectului: |
|
|
O "fata zilei" ceva!
Adica secs sells.
Ca altfel tote hose pe aici, dispar oamenii vechi si altzii noi nu prea apar. |
|
Sus |
|
 |

|
Trimis: 18 01 2017, 9:43 Titlul subiectului: |
|
|
Dom' tibib, sa stiti ca la usa primim cam 10 cereri de la noi membri.
Natasa, Ivan, Ygor... _________________ Tadam-tadam-tadam tatatarara-ram-tadam
|
Sus |
|
 |
stefanluchian

Data inscrierii: Aug 13, 2002 Locatie: Germania
|
Trimis: 12 02 2017, 18:49 Titlul subiectului: |
|
|
tibib a scris: | Ca altfel tote hose pe aici, dispar oamenii vechi si altzii noi nu prea apar. |
Nu mor caii cind vor ciinii.
Rezistam  |
|
Sus |
|
 |
napoca

Data inscrierii: Oct 24, 2005 Locatie: Frankfurt
|
Trimis: 12 02 2017, 20:33 Titlul subiectului: |
|
|
stefanluchian a scris: | tibib a scris: | Ca altfel tote hose pe aici, dispar oamenii vechi si altzii noi nu prea apar. |
Nu mor caii cind vor ciinii.
Rezistam  |
Nu mor, dar nici nu intineresc...
Nici caii, dar nici cainii! _________________ „Freiheit ist das Recht, anderen zu sagen, was sie nicht hören wollen.“
--George Orwell-- |
|
Sus |
|
 |
itsme1234

Data inscrierii: Aug 20, 2002 Locatie: Germany
|
|
Sus |
|
 |