Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
LAUR
Data inscrierii: Dec 30, 2003
|
Trimis: 15 09 2004, 11:59 Titlul subiectului: |
|
|
Mai exista si a 3-a varianta :
Platesti banii si ... nu vezi biletele
alin_t a scris: |
Am auzit totusi ca e firma serioasa. Daca si federatia a recunsocut ca lucreaza cu ei... |
Tie ti se pare ca gasca aia de corupti cu Mircea Sandu in frunte sunt oameni seriosi ??? Rezon .... Ne rid in nas ! _________________ [img]https://www.jumbo-officeprint.ro/images/produse/WhatsApp%20Image%202020-04-15%20at%2011.19.14%20(1).jpeg[/img] |
|
Sus |
|
 |
alin_t

Data inscrierii: Jul 03, 2002 Locatie: München - Germany
|
Trimis: 15 09 2004, 12:02 Titlul subiectului: |
|
|
LAUR a scris: | Mai exista si a 3-a varianta :
Platesti banii si ... nu vezi biletele
|
Asta era varianta 2  |
|
Sus |
|
 |
florian25de

Data inscrierii: Jul 03, 2002 Locatie: Mainhattan (FFM) - DE
|
Trimis: 15 09 2004, 12:26 Titlul subiectului: |
|
|
sdragos a scris: | Tovarsi!
S-a stabilit cum platim afurisitele acelea de bilete? Ha |
Dragos, ce dreq? A zis aia ca le platim la Praga. La o comanda ferma de 30 bilete nu cred ca trage aia teapa. E vorba de 840 €. Iti dai seama ca in pretul asta de 28 € au si ei comision. Plata e in €, ca de la 01.01.2002 sunt recunoscuti si in ro.
Daca nu le trimit, asta e. Cumparam la intrarea pe stadion. Poate le gasim mai ieftin.  _________________ BOOM DIGGY DIGGY DIGGY BOOM DIGGY BANG |
|
Sus |
|
 |
stsorin

Data inscrierii: Mar 07, 2003
|
Trimis: 15 09 2004, 12:29 Titlul subiectului: |
|
|
florian25de a scris: | sdragos a scris: | Tovarsi!
S-a stabilit cum platim afurisitele acelea de bilete? Ha |
Dragos, ce dreq? A zis aia ca le platim la Praga. La o comanda ferma de 30 bilete nu cred ca trage aia teapa. E vorba de 840 €. Iti dai seama ca in pretul asta de 28 € au si ei comision. Plata e in €, ca de la 01.01.2002 sunt recunoscuti si in ro.
Daca nu le trimit, asta e. Cumparam la intrarea pe stadion. Poate le gasim mai ieftin.  |
.. poate gasesti mai ieftin si stai intre cehi acolo  |
|
Sus |
|
 |
LAUR
|
Trimis: 15 09 2004, 12:31 Titlul subiectului: |
|
|
stsorin a scris: |
.. poate gasesti mai ieftin si stai intre cehi acolo  |
Nu Sorine
Am stabilit sa zicem ca suntem nemti (cel putin la hotel) . _________________ [img]https://www.jumbo-officeprint.ro/images/produse/WhatsApp%20Image%202020-04-15%20at%2011.19.14%20(1).jpeg[/img] |
|
Sus |
|
 |
dozunu

Data inscrierii: Jul 03, 2002 Locatie: München
|
Trimis: 15 09 2004, 12:39 Titlul subiectului: |
|
|
Bine popor, numai sa trimitem faxurile alea...cand le trimitem si ce mai specificam pe ele? ca biletele prefer sa le platesc acolo la praga, ca daca e sa ne intepe, mai putem gasi inainte de meci, pe piata neagra  _________________ Mitru |
|
Sus |
|
 |
LAUR
|
Trimis: 15 09 2004, 12:50 Titlul subiectului: |
|
|
dozunu a scris: | Bine popor, numai sa trimitem faxurile alea...cand le trimitem si ce mai specificam pe ele? ca biletele prefer sa le platesc acolo la praga, ca daca e sa ne intepe, mai putem gasi inainte de meci, pe piata neagra  |
Habar nu avem cum facem. Eu as trimite fax-ul blanco si gata. _________________ [img]https://www.jumbo-officeprint.ro/images/produse/WhatsApp%20Image%202020-04-15%20at%2011.19.14%20(1).jpeg[/img] |
|
Sus |
|
 |
alin_t

|
Trimis: 15 09 2004, 14:48 Titlul subiectului: |
|
|
Au raspuns aia de la hotel. Inca nu am stabilit nimic, caci mai avem niste mici probleme organizatorice, dar macar am aflat situl oficial al hotelului:
http://www.extolinn.cz/extolinn/index.en.php
Acolo scrie chiar pe prima pagina:
"CCTV secured, locked car park - CZK 120 per car/night "
deci contra 4 euro pe noapte e si parcare pazita...E de bun simt zic eu.
Dupa cate stiu eu 1 EURO = 32 de coroane cehe
Pe situl asta explica si mai clar ce inseamna economic si standard. In mare, economic e cum spuneam si eu, un apartament cu mai multe camere, care au aceeasi baie. Pentru o noapte nu e chiar rau  |
|
Sus |
|
 |
sdragos Biciclist Fruntas

Data inscrierii: Aug 02, 2002 Locatie: FFM
|
Trimis: 15 09 2004, 15:11 Titlul subiectului: |
|
|
Bravo Alin_t!
Acum sunt hotarat. Daca nu vrea nimeni sa se asocieze in mod necesar la distrugerea unei camere, eu votez pentru single economy.
Deeeeci, o noapte single economy pentru sdragos. _________________ 'Hard work never killed anybody'
But why take the risk? |
|
Sus |
|
 |
alin_t

|
Trimis: 15 09 2004, 15:19 Titlul subiectului: |
|
|
sdragos a scris: | Bravo Alin_t!
Acum sunt hotarat. Daca nu vrea nimeni sa se asocieze in mod necesar la distrugerea unei camere, eu votez pentru single economy.
Deeeeci, o noapte single economy pentru sdragos. |
Eu am vrut sa va fac un bine si v-am bagat 3 intr-o economicoasa de-asta (tu, Scurtu si prietenul lui Mitru). Ca vorba aia...Pana la urma cat se doarme noaptea aia Ca e multa BR RC pe acolo si e pacat.
Dar daca nu vreti asa spuneti ca va schimb.
Oricum inainte de confirmarea finala la doamna aia de la hotel o sa mai pun lista exact cu camerele si mai vedem atunci. |
|
Sus |
|
 |
rava_77

Data inscrierii: Mar 24, 2004 Locatie: München
|
Trimis: 15 09 2004, 16:38 Titlul subiectului: |
|
|
Elena Adriana Ispas
Nicolae Garlonta
Tileaga Catalin Octavian
Scurtu Ciprian
Andrei Margineanu
Marius Cabas
Radu Cioc
Razvan Rusnac
Dan Robu
Alexandru Balica
Calin Uioreanu
Raluca Uioreanu
Dumitru Ozunu
Bianca Ozunu
Emil Stetco
Laura Stetco
Paul Mihai
Barzu Bogdan
Barzu Simona Elena
Aurelian Grigore
Sorin Tudor
Corina Lupusoara
Voinea Florin
Voinea Laura
Ovidiu Oprean
Catalin Tudorache
Dan Tatu
Cosmin
CARLUGEA LAURIAN
ILINKA JÜRGEN
Plus o rezerva pentru BOTIZIAN LORANT care nu e sigur.
Asta e lista cu numele trimisa ieri. Maine dimineata sun eu la Visit Romania si ii intreb clar ce si cum, ok?
Pe Dragos si Claudia o sa ii adaug si pe ei si incerc sa maresc rezervarea de bilete dar e ultima restul sunt pe cont propriu de acum.(Claudia inca astept numele intreg, si iti dam voie sa fii fan Koller;))
Faxurile puteti sa le trimiteti deja.Nu trebuie specificat nimic pentru ca de asta am facut lista.
Daca mai sunt intrebari....... |
|
Sus |
|
 |
florian25de

|
Trimis: 15 09 2004, 16:48 Titlul subiectului: |
|
|
Razvan, multam fain pt. tot.
Cred ca daca mai sunt amatori, ar putea trimite un mail la Visit Romania si sa rezolve problema biletelor. So, don't panic.  _________________ BOOM DIGGY DIGGY DIGGY BOOM DIGGY BANG |
|
Sus |
|
 |
rava_77

|
Trimis: 15 09 2004, 16:54 Titlul subiectului: |
|
|
Nu e nici o panica, dar daca tot m-am apucat de asta vreau sa iasa cum trebe . |
|
Sus |
|
 |
alin_t

|
Trimis: 15 09 2004, 17:32 Titlul subiectului: |
|
|
rava_77 a scris: | Nu e nici o panica, dar daca tot m-am apucat de asta vreau sa iasa cum trebe . |
O sa iasa  |
|
Sus |
|
 |
rava_77

|
Trimis: 16 09 2004, 7:53 Titlul subiectului: |
|
|
Am vorbit mai inainte la Visit Romania.
Noutatile ar fi:
- Plata se face in contul specificat de Laur; data limita 24 sept.(Banca : ING BANK
Cont EUR : RO55INGB0001000172550715
- Biletele se trimit apoi prin posta; am vb cu Nicu si cum el merge in tara o sa dam adresa lui si asa e mai sigur ca o sa le avem. POsta mai costa inca 10 euro din ce-am inteles dar impartit la 30 de oameni e nesemnificativ.
- Copiile dupa pasaport pot fi trimise si ele in decurs de o saptamana la numarul 0040212224155, si specificat pt Andreea Popa.
Modificarea cu plata si biletele sa pare ca a aparut din cauza ca vor avea un singur insotittor de grup la Praga si ar fi fost prea complicat. |
|
Sus |
|
 |
alin_t

|
Trimis: 16 09 2004, 8:07 Titlul subiectului: |
|
|
Acum se pune intrebarea cine face transferul Si cum facem toata treaba. 24 e destul de aproape totusi  |
|
Sus |
|
 |
florian25de

|
Trimis: 16 09 2004, 8:20 Titlul subiectului: |
|
|
Inca o data ca nu am inteles.
Merge Nicu in tara si ridica biletele?
Daca tot merge el dupa bilete, nu ar putea sa le plateasca. Facem transfer la Nicu in cont si el da cash la tanti. Ce zici Nicule?
In mod sigur la un transfer de-ro, platim mai mult decat un transfer de-de. _________________ BOOM DIGGY DIGGY DIGGY BOOM DIGGY BANG |
|
Sus |
|
 |
sdragos Biciclist Fruntas

Data inscrierii: Aug 02, 2002 Locatie: FFM
|
Trimis: 16 09 2004, 8:26 Titlul subiectului: |
|
|
Eu v-am mai spus, conform experienteleor de transfer Ro-DE expuse pe forum o sa avem fun ohne ende cu IBAN-uri si alte ameteli din acestea, si mai si costa de iti vine sa ii iei la palme.
Votez cu varianta cash la purtator, si platim in bere comisionul de ecschange E bine nicule?! Hai, spuneti repede! _________________ 'Hard work never killed anybody'
But why take the risk? |
|
Sus |
|
 |
dj-Voicu

Data inscrierii: Jul 08, 2003 Locatie: Köln
|
Trimis: 16 09 2004, 8:27 Titlul subiectului: |
|
|
bilete pentru meciul de fotbal se pot procura din cate am inteles si de pe site-ul www.biletefotbal.ro _________________ esti roman si stai aproape de Köln? treci la noi la discoteca...merita. |
|
Sus |
|
 |
dj-Voicu

Data inscrierii: Jul 08, 2003 Locatie: Köln
|
Trimis: 16 09 2004, 8:28 Titlul subiectului: |
|
|
bilete pentru meciul de fotbal se pot procura din cate am inteles si de pe site-ul www.biletefotbal.ro _________________ esti roman si stai aproape de Köln? treci la noi la discoteca...merita. |
|
Sus |
|
 |
|